instagramwatsapptelegramchannel

0
  •  x 
هیچ کالایی در سبد نیست
0
  •  x 
هیچ کالایی در سبد نیست
Image

فیلتر کتاب‌ها

برچسب‌ها

الفبای کنکور هنر ترسیم فنی کارنامه کتاب

الفبای کنکور هنر ترسیم فنی کارنامه کتاب

الفبای کنکور هنر ترسیم فنی کارنامه کتاب
نویسنده حمیدرضا شیردل
انتشارات کارنامه کتاب

الفبای کنکور هنر ترسیم فنی به طبقه‌بندی موضوعی سوال‌های «ترسیم فنی» در آزمون سراسری هنر طی هفده سال گذشته پرداخته است. در این کتاب که از مجموعه کتاب‌های «الفبای کنکور هنر» است سعی شده تا به جای طرح سوال‌های کنکور هنر به ترتیب تقدم و تأخر زمانی، طبقه‌بندی موضوعی را مبنای کار قرار دهیم.
موضوع
تست
موضوع آموزش
هنر
نویسنده
حمیدرضا شیردل
مقطع تحصیلی
کنکورهنر
سال انتشار
1399
نوبت چاپ
2
تعداد صفحات
264
نوع جلد
نرم
قطع
خشتی
وزن
200گرم

معرفی کتاب:

 

اساس تألیف مجموعه کتاب‌های «الفبای کنکور هنر» طبقه‌بندی موضوعی سؤالات کنکور هنر در طی سال‌های گذشته است تا داوطلبان بتوانند بلافاصله پس از فراگیری هر مبحث به پرسش‌هایی که احتمالا از آن مباحث در آزمون سراسری آمده پاسخ دهند و در عین حال ازرویکرد طراحان سؤال‌های کنکور مطلع شوند. ارائه‌ی دقیق جدول‌های پراکندگی سؤال‌ها از مزیت‌های اصلی الفبای کنکور هنر نشر کارنامه‌ کتاب است. کتاب الفبای کنکور هنر: ترسیم فنی، از همین مجموعه نیز در چهارده موضوع دسته‌بندی شده و در قسمت پاسخ‌های تشریحی نکات و ظرایف سؤالات بررسی شده‌اند و در انتهای کتاب، در قالب چهار جدول، که سه دوره‌ی متفاوت از تست‌های کنکور و مقایسه این سه دوره را نشان می‌دهد، مباحث کنکور جزءبه‌جزء تحلیل شده‌اند و پس از آن تحلیل موشکافانه‌ای از جدول‌ها آمده که داوطلب را یاری می‌کند تا اطلاعات دقیقی درباره‌ی فراوانی پرسش‌های هر مبحث در آزمون سراسری کسب کند. کتاب ترسیم فنی، از مجموعه‌ی الفبای کنکور هنر، برای جمع‌بندی مناسب است و به هنرجویان پیشنهاد می‌شود برای یادگیری جامع و کامل مطالب، پیش از استفاده از این کتاب، به کتاب درس ترسیم فنی تالیف آذین پازوکی (کارنامه کتاب ۱۳۹۸) مراجعه شود.

 

جداول کتاب

 

جدول اول پراکندگی موضوعی سوالات هر فصل را در پنج سال اول (87-1383)، دومی در پنج سال میانی (92-1388) و جدول سوم در شش سال آخر (98-1393) نشان می‌دهد. چهارمین و آخرین جدول به ارائه‌ی میانگین سه جدول قبلی و در مجموع شانزده سال کنکور هنر می‌پردازد. از مقایسه‌ی این جدول‌ها می‌توان به سمت‌وسوی رویکرد طراحان آزمون سراسری هنر پی‌بُرد و مشخص کرد که کدام مطالب در چه سال‌هایی بیشتر مدنظر قرار گرفته‌اند.به عنوان مثال در درس «ترسیم فنی» سوال‌های «مجهول‌یابی» (فصل دوم) و «هندسه ترسیمی» (فصل پنجم) در پنج سال اول از نسبت پراکندگی یکسانی برخوردار بوده‌اند؛ یعنی به طور میانگین هر یک از این فصول 20 درصد از سوال‌های ترسیم فنی (چهار سوال از بیست سوال) را به خود اختصاص داده‌اند. اما این آمارها در سال‌های بعد روند معکوس در پیش گرفته‌اند؛بدین‌صورت که در پنج سال میانی به طور میانگین 9 درصد از سوال‌ها یعنی تقریباً دو سوال از بیست سوال به «مجهول‌یابی» و 35 درصد از سوال‌ها یعنی هفت سوال به «هندسه ترسیمی» و در شش سال آخر نیز به طور میانگین 9 درصد از سوال‌ها یعنی نزدیک به دو سوال به «مجهول‌یابی» و حدود 43 درصد از سوال‌ها یعنی تقریباً نه سوال در هر سال به «هندسه ترسیمی» اختصاص گرفته است.

 

هدف

 

هدف کتاب الفبای کنکور هنر ترسیم فنی به طور جزئی و مجموعه کتاب‌های «الفبای کنکور هنر» را به طور کلی روشن می‌کند: در واقع این کتاب‌ها می‌کوشند تا با طبقه‌بندی موضوعی، فصل‌بندی دقیق و در نهایت بررسی و مقایسه‌ی جدول‌های پایانی در هر کتاب به تحلیلی دقیق‌تر از پراکندگی سوال‌های کنکور سراسری هنر در دروس مختلف دست پیدا کنند. امری که می‌توان به کمک آن برنامه‌ریزی موثری انجام داد و به سوی یک مطالعه‌ی‌ هدفمند در یک دوره‌ی زمانی نسبتاً طولانی گام برداشت.

logo خرید کتاب الفبای کنکور هنر ترسیم فنی کارنامه کتاب|کتاب متاب

logo-samandehi

فهرست مطالب